Rolete

Rolete Obscuritate 100% sau parțială? Oricare ar fi răspunsul tău, siguranță găsirii acestui produs este la noi. Avem soluția completă de mecanisme pentru rolete. Deco Inter Sophia îți pune la dispoziție diferite seturi de materiale, pentru alegerea pe care o vei face pentru razele solare din încăperea ta. Rolete produse și comercializate de către noi.

Rulorile textile reprezintă o soluție tot mai folosită pentru acoperirea ferestrelor, fiind  realizate din material textil, acestea îmbină în mod deosebit  simțul practic cu elegantă.

Apărute o alternativă modernă pentru perdele sau jaluzelele clasice rulourile textile îmbină în mod deosebit simțul practic cu elegantă, prinzând tot mai mult teren în ultimii ani datorită avantajelor pe care le aduc atât utilizatorilor casnici cât și celor industriali.

Montarea ușoară  și rapidă, economisirea timpului prin metodă simplă  de curățare cu un burete umed, ușurință în manevrare, durabilitatea, cât și prețul relativ accesibil le transformă într-un accesoriu de nelipsit al ferestrei.

Se găsesc într-o gamă variată de culori și texturi destinate fie cât mai armonios adaptate interiorului încăperii.

Care este rolul lor? 

Rulourile textile  îndeplinesc trei funcții de bază în tehnică de umbrire parasolară:

  • protecție solară prin folosirea unui material textil semitransparent
  • filtrarea luminii folosind materialele de tip screen
  • obturare completă prin folosirea materialelor de tip black-out

Tipuri de rulori

Piața va pune la dispoziție o gamă largă de culori și texturi, iar pe lângă aceasta veți găsi mărimi diferite ale dimensiuni tubului pe care este lipit materialul textil (de la 20mm până la 45mm depinde de lățimea și înălțimea materialului folosit) și în funcție de prinderea sau manevrarea lor (rulouri standard, clemfix, casetate sau motorizate acționate cu telecomanda sau întrerupător).

Se arată toate cele 4 rezultate