DECO INTER SOPHIA - PRIETENUL FERESTRELOR TALE !

Pasiunea pentru tehnicile de umbrire îşi spune cuvântul. Deco Inter Sophia este condusă de dorinţa de perfecţionare, cu scopul de a fi mereu cei mai de încredere, cei mai buni şi cei mai prompţi pentru clienţii nostri.

Ce facem noi ? 

Jaluzele verticale confecţionate din material textil, e o soluţie perfectă pentru protejarea camerei de soarele puternic, evitarea privirilor indiscrete, în acelaşi timp pot schimba aspectul biroului sau locuinţei dumneavoastră.

Rulourile exterioare pentru ferestre, sunt eficiente în primul rând pentru controlarea temperaturii din casa, ajutând astfel la economia energiei termice cu pana la 10% pe timpul iernii, acţionand precum o barieră în calea pierderii căldurii.

Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale care le face uşor adaptabile oricărui spaţiu, este simplitatea întreţinerii şi curăţării acestora.

Obscuritate 100% sau parţială? Oricare ar fi răspunsul tău, siguranţa găsirii acestui produs este la noi. Avem soluţia completă de mecanisme pentru rolete. Deco Inter Sophia îţi pune la dispoziţie diferite tipuri de materiale, pentru alegerea pe care o vei face pentru razele solare din încăperea ta.