DECO INTER SOPHIA - PRIETENUL FERESTRELOR TALE !

Pasiunea pentru tehnicile de umbrire isi spune cuvantul. Deco Inter Sophia este condusa de dorinta de perfectionare, cu scopul de a fi mereu cei mai de incredere, cei mai buni, si cei mai prompti pentru clientii nostri.

Ce facem noi ? 

Jaluzele verticale confectionate din material textil, e o solutie perfecta pentru protejarea camerei de soarele puternic, evitarea privirilor indiscrete, in acelasi timp pot schimba aspectul biroului sau locuintei dumneavoastra.

Rulourile exterioare pentru ferestre, sunt eficiente in primul rand pentru controlarea temperaturii din casa, ajutand astfel la economia energiei termice cu pana la 10% pe timpul iernii, actionand precum o bariera in calea pierderii caldurii..

Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale care le face usor adaptabile oricarui spatiu, este simplitatea intretinerii si curatarii acestora.

Obscuritate 100% sau partiala? Oricare ar fi raspunsul tau, siguranta gasirii acestui produs este la noi. Avem solutia completa de mecanisme pentru rolete. Deco Inter Sophia iti pune la dispozitie diferite seturi de materiale, pentru alegerea pe care o vei face pentru razele solare din incaperea ta.

Usa de garaj este cea mai mare deschidere a casei si ajunge uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia.